Mundësi për studentët e Kolegjit AAB që të ndjekin shkollën verore në Graz të Austrisë

23 Dhjetor 2021

Shkolla Verore Ndërkombëtare e Grazit – Seggau 2022 ka hapur aplikimet për të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e një aventure të re.

“Re-Measuring, Re-Calculating, Re-Counting: State – Society – Religion in Transition”, thirrja për GUSEGG 2022 tani është e hapur dhe afati i fundit i aplikimit është deri më: 14 Mars 2022.

Shkolla verore do të mbahet nga 3 Korrik – 16 Korrik 2022 – Kalaja Seggau | Leibnitz | Austri

Për më shumë vizitoni: Graz International Summer School Seggau 2022

Share: