Mundësia e trajnimit nga Kolegji AAB i ofron punë studentes nga Fakulteti i Gjuhës Angleze

22 Nëntor 2022

Kolegji AAB mban çdoherë të informuar studentët për mundësi të punës praktike nga organizata, kompani apo partner të shumtë. Në njërën nga njoftimet për trajnim nga kompania NextSeo, studentja e Fakultetit të Gjuhës Angleze të Kolegjit AAB, Elda Sallauka, vendosi të aplikonte për të përfunduar trajnimin, që më pas ofronte edhe punë praktike me mundësi punësimi.

Elda u bë pjesë e trajnimit ‘’Hyrje në Marketing Dixhital dhe SEO” për 5 javë me radhë, për të vazhduar më pas me punën praktike për 5 javë të tjera. Kurse tani ajo bën 3 vite prej kur është punësuar dhe është pjesë e kësaj kompanie.

Ajo tha se ky njoftim nga Kolegji AAB, i shërbeu si urë lidhëse për të gjetur një punë të re, dhe se përherë është mirënjohëse për njoftimet e tilla që janë në të mirë të studentëve. Tutje, Elda shtoi se edhe studimet në Kolegjin AAB nënkuptojnë mundësi në profesione të shumta që ndërlidhen me botën e komunikimit.

Share: