Në Kolegjin AAB hapet Festivali Ndërkombëtar i Romanit Grafik “GRAN Fest”

7 Tetor 2021

Aleanca Franceze (Alliance Française de Pristina, Kosovo) në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë (Ambassade de France au Kosovo – French Embassy in Kosovo) dhe Kolegjin AAB, në Teatrin Kamertal AAB do të bëjë hapjen e Festivalit Ndërkombëtar të Romanit Grafik “GRAN Fest”.
“GRAN Fest” do të hapet me debatin me temën “Gratë dhe fushat artistike kreative” ku do të marrin pjesë artistë të njohur nga Belgjika, Franca, Zvicra e Kosova.
Hapja e festivalit do të bëhet të premten, më 08 tetor 2021, në orën 17.00.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19