Nesër fillon “Prishtina Arts and Architecture Festival” PAAF 2018.

2 Maj 2018

Nga datat 03-05 maj 2018, Kolegji AAB organizon Festivalin e vetëm të Artit dhe të Arkitekturës në rajon – Prishtina Arts and Architecture Festival – PAAF 2018.
Me pjesëmarrjen e shkollave të artit nga Italia, Sllovenia, BeH, Shqipëria e Maqedonia – edicioni i parë do të sjellë një program të begatshëm nga:
Arkitektura, Piktura, Dizajni Grafik, Dizajni i Modës, Muzikologjia dhe Filmi.
Për më shumë rreth programit, klikoni në faqen tonë:
paaf.aab-edu.net

Share: