Nesër në Kolegjin AAB diskutohet për “Sfidat e gazetarit dhe të gazetarisë në Kosovë”

14 Maj 2019

Të nderuar studentë, 

Fakulteti i Komunikimit Masiv – Gazetari dhe Produksion, më datë 15 maj 2019, e mërkurë, ora 13.00 organizon debat me temën: “Sfidat e gazetarit dhe të gazetarisë në Kosovë”.

Panelistët e këtij debati janë:

 –  Gentiana Begolli, Kryetare e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës,

 –  Arben Ahmeti, Drejtor Programi në Televizionin Dukagjini,

 –  Besnik Krasniqi, Redaktor në Gazetën ‘Koha Ditore’,

 –  Zekirija Shabani, Kryeredaktor i Gazetës ‘INFOKUS’,

Debati mbahet në Qendrën Mediale të Kolegjin AAB. 

Ju mirëpresim! 

 

Share: