Nesër në Kolegjin AAB, ligjëratë me Dr.Sc.Valon Murtezaj – IESEG School, Paris

19 Prill 2019

Të nderur studentë, 

“Negociimi dhe menaxhimi i konflikteve në botën e globalizuar”, një temë që do të trajtohet nga Dr.sc. Valon Murtezaj, IESEG School of Management, Paris-Francë. 

Nesër nga ora 09:00 në Tetarin Kamertal AAB “Faruk Begolli”. 

Ju mirëpresim! 

 

 

Share: