Nesër në Kolegjin AAB promovohet libri “Ekonomiksi i parasë, bankingut dhe tregjeve financiare”

1 Nëntor 2018

Të nderuar studentë,

 ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e librit “Ekonomiksi i parasë, bankingut dhe tregjeve financiare”, i autorit Frederic Mishkin, përkthyer nga Valentin Toci, Gezim Tosuni, Arben Mustafa, Driton Qehaja dhe Sokol Havolli.

Promovimi i librit mbahet nesër më datë 02 nëntor nga ora 13:00 në Qendrën Mediale Universitare të Kolegjit AAB.

Ju mirëpresim! 

Share: