Njoftim: Afati i provimeve të nëntorit

31 Tetor 2022

Të dashur studentë,
Ju njoftojmë se afati i provimeve të nëntorit është tashmë i hapur.
Paraqitjen e provimeve e bëni online, përmes shërbimit e-service.
Orari është i publikuar online.
Ju urojmë shëndet dhe suksese në provime!

Share: