Njoftim: Afati i provimeve te shtatorit

24 Gusht 2023
Notice: September exam deadline

Studentë të dashur,

Ju njoftojmë se nga data 24 gusht do mund të paraqisni provimet për afatin e shtatorit 2022/2023.

Ky afat zgjat deri me 4 shtator 2023, ndërsa mbajtja e provimeve fillon nga 4 deri me 27 shtator 2023 dhe vlen për të gjithë studentët.

Orarin për provimet mund ta gjeni online në e-service.

Shëndet dhe suksese!

Share: