Njoftim: Afati i provimeve te shtatorit

18 Gusht 2022

Të dashur studentë,

Ju njoftojmë se afati i provimeve të shtatorit është tashmë i hapur.

Paraqitjen e provimeve e bëni online, përmes shërbimit e-service.

Orari është i publikuar online.

Ju urojmë shëndet dhe suksese në provime!

Share: