NJOFTIM: Edhe një afat shtesë për regjistrim në studime bachelor

23 Tetor 2018

Ju njoftojmë se me vendim të Ministrisë së Arsimit, është hapur edhe një mundësi për regjistrim në nivelin bachelor për vitin akademik 2018/19.

Të gjithë të interesuarit që nuk kanë arritur të përfundojnë procedurat e regjistrimit për vitin akademik 2018/19 në Kolegjin AAB, i ftojmë të shfrytëzojnë këtë mundësi dhe të bëhen pjesë e Kolegjit më të mirë në rajon!

Afati është i hapur vetëm me 24 dhe 25 tetor 2018, andaj mos u vononi sepse ky rast nuk përsëritet më!
Ju mirëpresim!

 

Share: