Njoftim: Festë Zyrtare – 24 Prilli, Festa e Pashkëve Ortodokse

23 Prill 2022

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se sipas kalendarit akademik, të bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e Festës së Pashkëve Ortodokse, të dielën (24 prill 2022) dhe të hënën (25 prill 2022) Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta.

Kolegji AAB uron të gjithë besimtarët ortodoksë – Gëzuar Pashkët!

Share: