Njoftim: Fillimi i semestrit veror 2017/18

22 Shkurt 2018

Te nderuar studente,

duke uruar qe periudha mes-semestrale te kete qene e mjaftueshme per te pushuar sadopak, ju njoftojme se jemi ne prag te fillimit te semsetrit veror 2017/18.

Semestri veror do te filloje, sipas kesaj agjende:

niveli bachelor: ligjeratat do te fillojne me 24 shkurt 2018, e shtune
niveli master: semestri do te filloje me 05 mars 2018, sipas orareve te ligjeratave

Oraret jane ne finalizim e siper dhe deri te premten do t’ i gjeni secili ne profilin e juaj ne e-service.

Ju urojme shendet, pune te mbare dhe suksese te gjitheve!

Share: