Njoftim: Pano e absolventiadës

8 Maj 2017

Të nderuar absolventë,

Ju njoftojmë se Kolegji AAB, ka organizuar fotografimin e studentëve absolventë, për panon e gjeneratës.

Fotografimi do të bëhet nga datat 15 maj – 19 maj 2017, objekti i AAB-së Ferizaj (realizimin e fotografive e bënë Studio Foto Stili)

Çmimi për fotografitë personale të studentit si dhe panon e gjeneratës është 4,5 euro.

 

Administrata

 

Share: