Njoftim: Pano e absolventiadës

6 Maj 2017

Të nderuar absolventë,

Ju njoftojmë se Kolegji AAB ka organizuar fotografimin e studentëve absolventë, për panon e gjeneratës.

Fotografimi do të bëhet sipas kësaj agjende:

Prishtinë: Fotografimi do të bëhet nga datat 15 maj – 20 maj 2017, objekti V (realizimin e fotografive e bënë Studio Foto Kabashi)

Ferizaj: Fotografimi do të bëhet nga datat 15 maj – 19 maj 2017, objekti i AAB-së Ferizaj (realizimin e fotografive e bënë Studio Foto Stili)

Gjakovë: Fotografimi do të bëhet nga datat 10 maj – 13 maj 2017, objekti i AAB-së Gjakovë (realizimin e fotografive e bënë Studio Foto Stili)

 

Çmimi për fotografitë personale të studentit si dhe panon e gjeneratës është 4,5 euro.

PANO_njoftim-Prishtine

PANO_njoftim-Ferizaj

PANO_njoftim-Gjakove

 

 

Share: