Njoftim për absolventët e të gjitha fakulteteve – Gjeneratat 2013/2014 dhe 2014/2015

6 Maj 2017

Të nderuar absolventë,ju njoftojmë se AAB ka arritur marrëveshje për fotografimin e absolventëve për panon e gjeneratës  2013/14 dhe 2014/15  me studion Foto Stili dhe fotografimi do të behet nga data 10.05.2017 deri me 13.05.2017 nga ora 11:00 deri ora 17:30  ne objektin e AAB-Gjakovë

Çmimi për absolvent është 4,5 euro, ku janë të përfshira 8 fotografi të formateve të ndryshme me kualitet të lartë.

Fotografia e studimeve mbetet kujtim i përjetshëm, andaj mos hezitoni të njoftoni të gjithë kolegët e grupeve tuaja!

Gjithë të mirat!
 

Share: