Njoftim për brucoshiadë dhe absolventiadë 2017 – AAB Gjakovë

12 Maj 2017

Të nderuar Studentë, 

 Ju njoftojmë që Kolegji AAB- Dega në Gjakovë organizon mbrëmjen e Brucoshiadës & Absolventiadës 2017 që do të mbahet me datë 28 Maj 2015 (E diel) në restaurant Xeni Imperial (Salla Verore) – Gjakovë, me fillim prej orës 20:00h, Çmimi i blietës : 15 € 

Të gjithë të interesuarit mund të sigurojnë biletat çdo ditë ( E martë-E shtunë ) në objektin e Kolegjit AAB në Gjakovë ( në sallën e Bibliotekës, kati III-të ).

Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj mbrëmje të paharruar!

Urime dhe suksese!

Share: