Njoftim për Ditën e Evropës, 09 maj 2022

7 Maj 2022

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se bazuar në Kalendarin e Festave Zyrtare në Kosovë, dhe në përputhje me Kalendarin Akademik, me rastin e 9 Majit, Ditës së Evropës, Kolegji AAB nuk do te punojë në asnjërën nga degët e veta, të hënën me 09 maj 2022.

Gjithë të mirat!

Share: