Njoftim për Ditën e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

8 Prill 2021

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se me rastin e 9 Prillit, Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të premten më 09 prill 2021.


Ju lutemi të keni parasysh që ligjëratat e provimet e planifikuara për të shtunën e të dielën do të mbahen sipas orareve të caktuara.

Kolegji AAB, të gjithë qytetarëve të Kosovës ua uron Ditën e Kushtetutës!

Share: