Njoftim për ditët e pushimit për Vitin e Ri 2020

28 Dhjetor 2019

Të nderuar studentë, staf dhe miq të Kolegjit AAB,
duke uruar që Viti i Ri 2020 të sjellë shumë shëndet, begati, lumturi dhe suksese për ju dhe familjet tuaja, ju njoftojmë se Kolegji AAB, me rastin e festës së Vitit të Ri, nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, në këto data:

30 dhjetor 2019 – e hënë / pushim (nuk punohet)
31 dhjetor 2019 – e martë / pushim (nuk punohet)
01 janar 2020 – e mërkurë / pushim (nuk punohet)
02 janar 2020 – e enjte / pushim (nuk punohet)
03 janar 2020 – e premte / pushim (nuk punohet)

07 janar 2020 – e martë / pushim (nuk punohet) 

ndërsa në këto data punohet:

04 janar 2020 – e shtunë / DITË PUNE
06 janar 2020 – e hënë / DITË PUNE

Nga data 08 janar 2020, Kolegji AAB do të punojë sipas orarit të rëndomtë!

Gëzuar!

Share: