Njoftim për festat zyrtare – ditët e pushimit

26 Dhjetor 2015

Të nderuar kolegë, ju njoftojmë se bazuar në kalendarin akademik 2015/16, dhe në përputhje me festat zyrtare në Republikën e Kosovës, kalendari i punës/festave në AAB do të jetë si vijon:

 

 

25.12.2015 – Festa e Krishtlindjes, nuk punohet në asnjërën degë

26.12.2015 – ligjëratat mbahen vetëm në degën e Prishtinës

31 dhjetor 2015, si dhe

01, 02, 03 e 04 janar 2016, Festa e Vitit të Ri 2016,

nuk punohet në asnjërën degë të AAB-së.

 

05 e 06 janar 2016, ligjëratat vazhdojnë sipas orarit të rregullt në të gjitha degët.

07 janar 2016, Festa e Krishtlindjes Ortodokse, nuk punohet në asnjë degë.

 

08 janar – 16 janar, vazhdojnë ligjëratat sipas orarit të rregullt për nivelin bachelor, ndërsa për master deri më 23 janar 2016.

 

Gëzuar festat!

Shëndet dhe suksese të gjithëve!

Share: