Njoftim për Festën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

15 Shkurt 2019

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se me rastin e përvjetorit të 11-të të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, dhe mbështetur në kalendarin e festave zyrtare në vendin tonë, Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të hënën, më 18 shkurt 2019.
Të gjithë studentëve, stafit dhe bashkëpunëtorëve tanë – 
Urime 17 Shkurtin – Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!
 
Gëzuar!
 

Share: