Njoftim për mbajtje të kurseve për studentët e fakultetit Ekonomik

16 Janar 2017

NJOFTIM

 

 

Të nderuar studentë,

 

Ju njoftojmë që Kolegji AAB, dega në Ferizaj do të organizoj kurse në fushën e Matematikës, Kontabilitetit dhe Statistikës. Kurset do të mbahen nga data 23.01.2017. Qëllimi i mbajtjes së kurseve është avancimi i njohurive të studentëve në fushat e lartcekura.

 

Orari  mbajtjes së kurseve do të jetë si vijon:

Nr.

Emri i fushës së kursit

Dita

Ora

Salla

1

Matematikë

E hënë

16:00-17:30

205

2

Kontabilitet

E martë

15:30-17:00

205

4

Statistikë

E premte

15:30-17:00

205

 

Inkurajojmë të gjithë studentët që të marrin pjesë në këto kurse, në mënyrë që t’i rrisin aftësitë e tyre në këto fusha.

 

Nëse keni ndonjë pyetje apo koment lidhur me këtë ju lutem drejtohuni te referentja përkatëse.

 

Administrata

Share: