Njoftim për mbajtjen e kurseve për studentët e fakultetit Ekonomik

23 Mars 2017

Njoftim

 

Të nderuar studentë,

 

Ju njoftojmë që Kolegji AAB, dega në Ferizaj do të organizoj kurse në fushën e Matematikës, Kontabilitetit dhe Statistikë. Kurset do të mbahen nga data 03.04.2017. Qëllimi i mbajtjes së kurseve është përgatitja e studentëve për afatin e provimeve të Prillit.

 

Orari  mbajtjes së kurseve do të jetë si vijon:

Nr.

Emri i fushës së kursit

Dita

Ora

Salla

1

Statistikë

E hënë

14.00-15.30

201

2

Matematikë

E martë

11:30-13:00

201

4

Kontabilitet

E enjte

11:30-13:00

201

 

Inkurajojmë të gjithë studentët që të marrin pjesë në këto kurse, në mënyrë që t’i rrisin aftësitë e tyre në këto fusha.

 

Nëse studentët kanë vështirësi në lëndët tjera Ekonomike të lajmërohen tek Roberta Bajrami  – Koordinatore e Fakultetit Ekonomik dega në Ferizaj

 

Administrata

 

 

Share: