Njoftim për mbajtjen e kurseve

4 Nëntor 2016

Të nderuar studentë,

 

Ju njoftojmë që Kolegji AAB, dega në Ferizaj do të organizoj kurse në fushën e Matematikës, Gjuhës Angleze, Kontabilitetit dhe Statistikë. Kurset do të mbahen nga data 07.11.2016. Qëllimi i mbajtjes së kurseve është avancimi i njohurive të studentëve në fushat e lartcekura.

 

Orari  mbajtjes së kurseve do të jetë si vijon:

Nr.

Emri i fushës së kursit

Dita

Ora

Salla

1

Matematikë

E hënë

11:30-13:00

201

2

Statistikë

E martë

11:30-13:00

201

4

Kontabilitet

E enjte

11:30-13:00

201

5

Gjuhë Angleze

E premte

11:30-13:00

201

 

Inkurajojmë të gjithë studentët që të marrin pjesë në këto kurse, në mënyrë që t’i rrisin aftësitë e tyre në këto fusha.

 

Nëse keni ndonjë pyetje apo koment lidhur me këtë ju lutem drejtohuni te referentja përkatëse.

 

 

Suksese

Share: