Njoftim për shtyrjen e datës së mbajtjes së provimit në lëndën “Recitim dhe lexim artistik”

7 Nëntor 2016

Të nderuar studentë,

 

Ju njoftojmë që për shkak të mungesës së profesoreshës Mimoza Hasani, provimi në lëndën “Recitim dhe lexim artistik” shtyhet për ditën e premte me datë 11.11.2016 në orën 12:00.

 

Administrata

Share: