Njoftim për studentët e fakulteti Ekonomik-Organizim i studenteve per shfaqje ne teatrin “Faruk Begolli”- Kolegji AAB

13 Mars 2017

Të nderuar studentë,

Ftoheni të merrni pjesë në shfaqjen me titull “Profesor Jam talent se jo mahi” e cila oranizohet në kuadër të ngjarjes “Java e teatrit AAB”. Shfaqja do të realizohet ekskluzivisht për studentët e këtij fakulteti me datë 15.03.2017 (e mërkurë), duke filuar nga ora 15:00 dhe mbahet në Teatrin e Kolegjit AAB ” Faruk Begolli” (objekti V, kati II-të).

Për studentët e kampusit Gjakovë, transportimi i tyre do të bëhet nga ora 13:00,
Për studentët e kampusit Ferizaj, trasportimi i tyre do të bëhet nga ora 13:30.

Transporti sigurohet falas nga Kolegji AAB.

Administrata

Share: