Njoftim për studentët e fakultetit Ekonomik

12 Nëntor 2016

Të nderuar studentë,

Ju njoftojmë që në fakultetin Ekonomik, drejtimet Menaxhment dhe Informatike dhe Banka Financa dhe Kontabilitet, viti i III-të, me datën 16.11.2016 (ditë e Mërkurë) nga ora 13:00, do të mbahet kollokviumi i I-rë në lëndën “Biznesi ndërkombëtar” me profesorin Fadil Osmani.

Suksese

Administrata

Share: