Njoftim për studentët e fakultetit Gjuhë Angleze

10 Nëntor 2016

Të nderuar studentë,

Ju njoftojmë që për shkak të gjendjes shëndetësore, sot do të mungoj prof. Vlera Ejupi, prandaj dhe nuk do të mbahen ligjeratat në lëndën “Letrësi Amerikane” të parapara me orar për grupin e rregullt prej 13:00-14:30 dhe për grupin pa shkëputje prej 17:00-18:30, për zëvendësim të këtyre ligjeratave do ju njoftojmë me kohë.

 

Administrata

Share: