Njoftim për studentët e vitit të dytë për mundësi studimi në Uni-Lodz, Poloni

16 Nëntor 2016
 
Të nderuar studentë,
 
Ju njoftojmë për konkursin e shpallur për bursa studimore një-semestrale në Universitetin Lodz, në Poloni, për semestrin veror 2016/17.
 
Ne e kemi publikuar konkursin në të gjitha mjetet e mundshme të informimit të AAB-së, megjithatë, me qëllim të informimit të të gjithëve, pët t’ju ofruar mundësinë e aplikimit, po ju njoftojmë edhe përmes kësaj faqe.
 
Për informim:
Përfituesit e bursës mund të jenë studentët e vitit të dytë të këtyre fakulteteve: 
Gjuhe Angleze, 
Ekonomik,
Shkenca Kompjuterike, 
Administrate Publike
Juridik
Komunikim Masiv
 
të cilët kanë notën mesatare mbi 9.0 (nente), dhe kanë njohuri të mira të gjuhës angleze (niveli B2).
 
Afati për aplikim është nga data 01.Nëntor deri më datë 15.Nëntor 2016, me vazhdim deri me datë 25. Nëntor 2016.
 
Linku në web-site: 
 
http://aab-edu.net/k-o-n-k-u-r-s-per-ndarjen-e-bursave-per-studime-ne-universitetin-lodz-ne-poloni/
 
http://aab-edu.net/faza-finale-e-aplikimit-per-bursa-studimore-ne-universitetin-lodz-ne-poloni/
 
Per çdo informatë tjetër shtese, ju lutem na kontaktoni.
 
 
Ju urojmë suksese!

Share: