Njoftim për studentët e vitit të dytë të fakultetit Shkenca Sociale

29 Nëntor 2016

Njoftohen studentët e vitit të dytë të fakultetit Shkenca Sociale, që me datë 02.12.2016 , për shkak të mungesës së prof. Tahir Latifi, nuk do të mbahen ligjeratat në lëndën “Sociologji me antropologji dhe mirëqenie sociale”. Për zëvendësimin e këtyre ligjeratave do ju njoftojmë me kohë.

Administrata

Share: