Njoftim për studentët e vitit të II dhe III-të – Fakulteti SHKENCA SOCIALE

8 Shkurt 2017

Njoftohen studentët e vitit të II dhe III-të – Fakulteti Shkenca Sociale që konsultimet me Prof.Tahir Latifi do të mbahen me dt. 09.02.2017 (E enjte) nga ora 12:00.

Suksese!

Share: