Njoftim për studentët e vitit të II-të – Fakulteti Ekonomik

6 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të II-të -Fakulteti Ekonomik që me datë 09.12.2016 ( E Premte )  ligjëratat nga lënda : Integrime ekonomike evropiane me Prof. Njazi Bytyqi nuk do të mbahen , zëvëndësimi i orëve të humbura do të mbahet me datë 16.12.2016 nga ora 13:00 – 14:30 dhe 14:45 – 16:15 .

Faleminderit për mirëkuptim .

Suksese !

Share: