Njoftim për studentët e vitit të II-të , Fakulteti EKONOMIK

12 Janar 2017

Njoftohen studentët e vitit të II-të , Fakulteti EKONOMIK që ligjërata e humbur me dt 05.01.2017(E enjte) nga lënda ” Paraja,banka dhe krediti ” me Prof. Agron Dida do të mbahet nesër me dt 13.01.2017 (E premtë) në ora 09:00 – 10:30.

Suksese !

Share: