Njoftim për studentët e vitit të II-të – Fakulteti EKONOMIK

3 Shkurt 2017

Njoftim për studentët e vitit të II-të – Fakulteti Ekonomik që konsultimet e provimit nga lënda : ”Integrime ekonomike evropiane ” & ” Trendet e globalizimit” dhe ”Marketing” me Prof. Njazi Bytyqi do të mbahen me datë 07.02.2017 ( E Martë)  në ora 11:00.

Suksese !

Share: