Njoftim për studentët e vitit të II-të-Fakulteti EKONOMIK

3 Mars 2017

Njoftim për studentët e vitit të II-të,Fakulteti EKONOMIK që ligjërata nga lënda “Makroekonomia II”me Prof.Gëzim Selimi nesër me dt 04.03.2017 do të mbahen orë bllokë nga ora: 13:00 – 14:30 & 14:45 – 16:15 dhe javën tjetër me dt.11.03.2017 orët bllokë me ushtrimet që do të mbahen nga Asistenti Rifat Haxhija 13:45 – 15:15 & 15:30 – 17:00.

Orët bllokë do të mbahen kështu për çdo javë.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

 Suksese !

Share: