Njoftim për studentët e vitit të II-të – Fakulteti EKONOMIK

21 Mars 2017

Përshëndetje të nderuar studentë , ju njoftoj që ligjërata nga lënda “Makroekonomia II” Prof.Gëzim Selimi me dt 25.03.2017 do të mbahen orët bllokë nga ora : 13:00 – 14:30 & 14:45 – 16:15 dhe javën tjetër me dt.01.04.2017 orët bllokë ushtrimet do të mbahen nga Asistenti Rifat Haxhija 13:45 – 15:15 & 15:30 – 17:00.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Suksese !

Share: