Njoftim për studentët e vitit të II-të , Fakulteti EKONOMIK (FEKA).

28 Mars 2017

Njoftim për studentët e vitit të II-të,Fakulteti Ekonomik,Drejtimi -Marketing dhe Administrim biznesi, që ligjërata nga lënda : Ndërmarrësia dhe nvm-të  me dt. 31.03.2017 do të mbahen ushtrimet orët bllokë me Asistentin Visar Qarkaxhija nga ora :10:00 – 11:30 & 11:45 – 13:15 dhe javën tjetër me dt.07.04.2017 orët bllokë ligjëratat do të mbahen nga Profesori Seb Bytyqi : 10:00 – 11:30 & 11:45 – 13:15 .

 

Gjithë të mirat!

Share: