Njoftim për studentët e vitit të II-të – Fakulteti Ekonomik

6 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të II-të- Fakulteti Ekonomik që me dt 08.12.2016 (E enjte) ligjëratat nga lënda : Paraja, Banka dhe Krediti me Prof. Agron Dida nuk do të mbahen , do të mbani vetëm me ushtrimet nga kjo lëndë duke filluar nga ora 14:45 – 16:15 me Asistentin e lëndës Visar Qarkaxhija.

Suksese !

Adiministrata.

Share: