Njoftim për studentet e vitit të II-të – Fakulteti SHKENCA SOCIALE

22 Mars 2017
Përshëndetje të nderuara studente,ju njoftoj që orari  i ligjeratës “Edukim Parashkollor” Prof.Diana Qarkaxhia nuk do të mbahet sipas orarit këtë javë që e keni të caktuar për shkak që Prof.Diana nuk gjindet këtu,pasi biseduam me ju dhe ishit të pajtimit për zëvendësimin e ligjëratës që të mbahet me dt.24.03.2017(E Premte) nga ora 14:45-16:15
 
Ju faleminderit për bashkëpunim,
Gjithë të mirat!

Share: