Njoftim për studentët e vitit të I,II dhe III-të – Fakulteti GJUHË ANGLEZE

8 Shkurt 2017

Njoftohen studentët e vitit të I,II dhe III-të – Fakulteti Gjuhë Angleze që konsultimet me Prof.Bukurije Bllacaku do të mbahen  me dt.10.02.2017 (E premte) nga ora 11:00 -14:00.

Suksese!

Share: