Njoftim për studentët e vitit të III-të dhe IV-të – Fakulteti JURIDIK

15 Shkurt 2017

Njoftohen studentët e vitit të III-të dhe IV-të – Fakulteti JURIDIK që konsultimet e provimeve nga lëndët “Praktikë Juridike I” dhe “Praktikë Juridike II” Prof.Mensut Ademi do të mbahen sipas orarit të caktuar që ka qenë me dt.18.02.2017 (E shtunë) në ora 13:00.

Suksese !

Share: