Njoftim për studentët e vitit të III-të – Fakulteti Ekonomik

15 Nëntor 2016

Njoftohen studentët e vitit të III-të – Fakulteti Ekonomik që me dt. 16.11.2016 (E mërkurë) ligjëratat nga lënda : Promocioni me Prof.Gelina Maliqi do ti mbani nga ora  09:00- 10:00 dhe 11:00- 12:30 për shkak që me datë 23.11.2016(E mërkurë) Profesoresha nuk mund të jetë prezente në ligjërata. 

 

Suksese ! 

Administrata.

Share: