Njoftim për studentët e vitit të III-të – Fakulteti Ekonomik

31 Janar 2017

Njoftohen studentët e vitit të III-të – Fakulteti Ekonomik që konsultimet e provimit nga lënda “Ndërrmarrësia dhe Nvm-të” me Prof. Kosovare Ukshini do të mbahen me datë 06.02.2017 ( E Hënë)  në ora 10:00.

Suksese !

Share: