Njoftim për studentët e vitit të III-të – Fakulteti EKONOMIK

14 Mars 2017

Njoftim për studentët e vitit të III-të – Fakulteti EKONOMIK që ligjërata nga lënda “Auditimi”  me dt.16.03.2017(E enjte) do të mbahen orët bllokë me ushtrimet nga Asistenti Visar Qarkaxhija siç vijon :

13:00 – 14:30 & 14:45 – 16:15

Dhe javën tjetër me dt.23.03.2017 orët bllokë ligjëratat do të mbahen nga Prof.Enver Bajqinca 13:00 – 14:30 & 14:45 – 16:15

Ju faleminderit për mirekuptim.

 Suksese !

Share: