Njoftim për studentët e vitit të III-të, fakulteti Ekonomik

12 Nëntor 2016

Të nderuar studentë,

Ju njoftojmë që me datën 17.11.2016 (ditë e Enjte) në Fakultetin Ekonomik,  Viti III-te, në drejtimin  Banka Financa dhe Kontabilitet do të mbahet kollokviumi i I-rë në lëndën “Menaxhmenti Bankar” me profesorin Gëzim Selimi nga 10:00(grupi i rregullt) dhe me profesorin Fikret Ibrahimi nga ora 17’00 (grupi pashkeputje).

Suksese

Administrata

 

Share: