Njoftim për studentët e vitit të III-të , Fakulteti JURIDIK – Gjakovë

24 Shkurt 2017

Përshëndetje të nderuar studentë, ashtu siç jeni njoftuar nesër me dt.25.02.2017 (E shtunë) zyrtarisht do të fillojnë ligjëratat e semestrit veror ku oraret e ligjëratave i gjeni ne web faqe te Kolegjit AAB.

Ju njoftojmë që nesër me dt.25.02.2017 (E shtunë) do të mbani orë bllokë nga lënda “Penologjia” Prof.Rexhep Gashi ndërsa të shtunën e ardhshme me dt.04.03.2017 (E shtunë) do të mbani zëvendësimin e orëve të humbura nga lënda “Procedurë Penale” Prof.Driton Muharremi sipas orarit të mëposhtëm:

“Penologjia” – Prof.Rexhep Gashi duke filluar nga ora 12:00-13:30 dhe 13:45-15:15.

“Procedurë Penale” – Prof.Driton Muharremi me dt.04.03.2017 (E shtunë) duke filluar nga ora 12:00-13:30 dhe 13:45-15:15.

Suksese!

Share: