Njoftim për studentët e vitit të II,III dhe IV-të – Fakulteti JURIDIK

2 Shkurt 2017

Njoftohen studentët e vitit të II,III dhe IV-të të Fakultetit Juridik që konsultimet e provimit nga lënda “Historia e shtetit dhe e së drejtës” Prof. Muhamet Kelmendi do të mbahen me dt.14.02.2017 (E martë) duke filluar nga ora 12:00.

Suksese!

Share: