Njoftim për studentët e vitit të IV-të dhe absolventët (2012/2013) – Fakulteti JURIDIK

15 Nëntor 2016

Njoftim për studentët e vitit të IV-të dhe absolventët e vitit akademik 2012/2013 të Fakultetit Juridik,në lidhje me konsultimet e provimeve nga lëndët : “E drejta ndërkombëtare publike ” dhe “E drejta evropiane” nga Prof. Arif Riza që do të mbahen nesër me dt.16.11.2016 (E mërkurë) sipas orëve në vijim :

E drejta ndërkombëtare publike – Prof. Arif Riza duke filluar nga ora 12:45

E drejta evropiane – Prof.Arif Riza duke filluar nga ora 13:15.

Suksese,

Administrata!

 

Share: