Njoftim për studentët e vitit të IV-të ,Fakulteti JURIDIK

30 Dhjetor 2016

Njoftim për studentët e vitit të IV-të,Fakulteti Juridik që zëvendësimi i orëve të humbura të dt.24.12.2016(E shtunë) nga lënda “Metodat e hulumtimit shkencor” Prof.Natasha Shehu do të mbahen me dt.14.01.2017 (E shtunë) sipas orarit të mëposhtëm :

“Metodat e hulumtimit shkencor” – Prof.Natasha Shehu me dt.14.01.2017 duke filluar nga ora 13:30-15:00 dhe më pas duke vazhduar orët tjera nga ora 16:45-18:15 , pra menjëherë pas përfundimit të ligjëratave të Prof.Abdulla Aliu.

Suksese!

Share: